Wanneer was jouw laatste massage?

Waarschijnlijk moet je even diep graven om die vraag te kunnen beantwoorden. We zijn altijd druk met onze gezondheid: we eten zo gezond mogelijk, bewegen veel, letten op de inname van voldoende vitamines en mineralen en we drinken bovendien veel water. Verder mediteren we of doen we aan yoga. Maar wat ik toch wel vaak mis in dat rijtje, is het nemen van regelmatige massages.

Lees meer: Waarom een massage belangrijk is

 Zo maar een vrije donderdag

Het is donderdag, een doodgewone doordeweekse dag. Maar voor mij niet, want ik ben een dagje vrij!

Lees meer: Zo maar een dag

In actie voor ... mezelf

Als zelfstandig ondernemer maak je keuzes. De keuze om voor jezelf te beginnen betekent ook dat je risico's neemt. Risico's zijn leuk en spannend en horen erbij. Maar wat als die risico's betekenen dat je er opeens helemaal alleen voor staat en dat er op geen enkele wijze ondersteuning vanuit het rijk of gemeente is?

Lees meer: In actie voor mezelf

Weer aan het werk!

Eindelijk, de contactberoepen mochten vanaf deze week hun deuren weer openen en klanten ontvangen. Wat een opluchting en wat voelde ik, en al mijn collega's zich in opperbeste feeststemming! Er waren bloemen, cadeautjes en lieve berichtjes van mensen die allemaal minstens zo blij waren.

Lees meer: Weer aan het werk

#Linkin watte?

Als je zoals ik al een paar weken thuis zit en alle achterstallige klusjes wel zo'n beetje zijn gedaan, blijft er eindelijk tijd over voor zaken die niet direct dringend, dan wel best handig zijn. Zo dook ik eens in Instagram en het fenomeen #linkinbio.

Lees meer: #Linkin watte?