Bedrijfsabonnement

Drukte, personeelskrapte of zware arbeid. Het zijn allemaal redenen waardoor jouw medewerkers kunnen uitvallen. Met een bedrijfs massage-abonnement ondersteun je jouw personeel en geef je ze de ontspanning die zij nodig hebben om hun werk weer te kunnen doen. En het mooie is, de belastingdienst denkt mee:

"Je kunt een gedeelte van het fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor werknemers. Dit wordt de vrije ruimte genoemd. De vrije ruimte is 1,7% van het fiscale loon tot en met € 400.000. Over het meerdere van uw fiscale loon is de vrije ruimte 1,2%. Daarnaast kunnen bepaalde zaken onbelast worden vergoed, verstrekt of ter beschikking worden gesteld door gerichte vrijstellingen en nihilwaarderingen. Voor de nihilwaardering geldt dat de dienst verleent wordt op de werkplek, stoelmassages bijvoorbeeld.
Meer informatie over de vrije ruimte en nihilwaardering kun je vinden op de site van de belastingdienst in het Handboek Loonheffingen."

Er is nu de mogelijkheid om een bedrijfsabonnement aan te schaffen. De massages worden gegeven in de praktijk aan de Smedestraat in Elburg of we komen naar het bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden!

Een TREATMENTS® behandeling is een ware beleving.

Geniet tijdens iedere treatment van een reiniging, verzorging en een korte massage.
Ontdek de heerlijke geuren en beleef deze unieke behandeling.

 

 

De eerste van de vier TREATMENTS® lijnen is vanaf nu hier te boeken

... en de heerlijke producten zijn in de salon of klik hier, via Whatsapp te koop!

Wie is ... Door Dorine Sport- en Wellnessmassage Elburg

De naam zegt het al: Sport- en ontspanningsmassages door Dorine. "Toen ik mijn praktijk ging opstarten heb ik wel even goed moeten nadenken over de naam.

Lees meer: Wie is... Door Dorine

Even Voorstellen: Hanneke

Vanaf 20 mei komt Hanneke van Hattem mij ondersteunen in de praktijk. Ik ken Hanneke als collega bij de beautyfarm Beautydrome in Putten, waar zij als schoonheidsspecialiste in opleiding werkte.

Lees meer: Even voorstellen: Hanneke

Verplaatsen afspraken

Alle afspraken die ingepland stonden in de periode van 10 februari tot en met 2 maart moeten weer worden verplaatst. Om een boel gedoe te voorkomen, wacht ik daarmee tot er meer duidelijkheid is over de beëindiging van de Lock down voor de contactberoepen. Zodra er meer duidelijk is over een mogelijke heropening, zal ik contact met jullie opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.