• Hits: 1205

Covid-19 maatregelen in de salon

UPDATE - MAART 2022

Goed nieuws! Alle coronamaatregelen in de salon zijn opgeheven. Je hoeft geen mondkapje meer te dragen, maar natuurlijk verwachten we wel dat je bij corona-gerelateerde klachten eerst een zelftest doet. Ben je ziek, dan blijf je uiteraard thuis. Je afspraak wordt in dat geval verplaatst naar een later tijdstip. 

UPDATE - NOVEMBER 2021

Vanaf 6 november moet je een mondkapje dragen in gebouwen waar een toegangsbewijs niet verplicht is. Dat wil zeggen, ook bij een bezoek aan de kapper of masseur. En ben je verkouden of grieperig, blijf dan thuis. We verzetten in dit geval dan jouw afspraak naar een later tijdstip.

UPDATE - LOCKDOWN TOT 3 MAART

Ik mag weer open! Om alles zo veilig mogelijk te houden ontvang je voorafgaand aan je bezoek nog een extra email met gezondheidsvragen. Indien je deze positief kunt bevestigen, ben je welkom. Ik verzoek je om met mondkapje binnen te komen. Zodra je op de bank ligt mag het af. Zelf werk ik voortdurend met mondkapje, om zo ieder veiligheid te garanderen. Uiteraard werk ik hygienisch en wordt de (werk-) ruimte grondig gereinigd. Ik doe er alles aan om mijn werk te mogen blijven uitvoeren, help je mee?

UPDATE - LOCKDOWN TOT 10 FEBRUARI

De salon blijft gesloten, vooralsnog tot 10 februari. Boeken is mogelijk vanaf die datum. Magnesiumproducten die op voorraad zijn kunnen worden afgehaald, evenals cadeaubonnen en andere producten. Neem hiervoor even telefonisch contact met mij op.

UPDATE - LOCKDOWN 15 DECEMBER

Helaas... Met ingang van vandaag, dinsdag 15 december is de salon gesloten in ieder geval tot en met 19 januari. Dat is een zure appel en een lange, verplichte vakantie. Alle afspraken die gepland stonden voor deze periode komen hiermee dus te vervallen. Ik zal contact met iedereen opnemen om deze afspraken zoveel mogelijk te verzetten. Ik wens jullie voor nu veel gezondheid, wijsheid en sterkte toe, pas op elkaar en hou je taai!

UPDATE - DECEMBER 2020

Met ingang van 1 december is het dragen van mondkapjes in publieke binnenruimtes verplicht. Om samen het virus te kunnen bestrijden is het zaak om ons aan deze verplichting te houden, wat we daar nu ook met elkaar van vinden. Ik draag standaard altijd een mondkapje en ik verzoek jullie met ingang van 1 december je hier ook aan te houden. Dat geldt bij binnenkomst via de ingang van de kapsalon én bij binnenkomst in mijn praktijk. Zodra je plaatsneemt op de bank mag je het kapje af doen om zo het ademhalen makkelijker te maken. Met klanten met specifieke klachten waarvoor het gebruik af te raden is, heb ik passende afspraken gemaakt.

Nog steeds vraag ik iedere gast het registratieformulier in te vullen, zodat ik (of de GGD) iedereen direct kan bereiken als dat nodig is. En uiteraard blijft het logisch dat je thuisblijft bij klachten die wijzen op besmetting met het virus. Annuleren van je afspraak is dan uiteraard gratis.

Laten we onze schouders eronder zetten en zorgen dat we dit virus snel onder de duim hebben!

UPDATE - OKTOBER 2020

De Covid-19 maatregelen zijn in het hele land verscherpt. Ik hou me er uiteraard graag aan, want zoals iedereen hoop ik zelf gezond te blijven. Daar waar mogelijk draag ik een mondkapje en zijn mijn gasten uiteraard vrij om dat ook te doen. Ik verzoek iedere gast om bij binnenkomst de handen te ontsmetten en het registratieformulier in te vullen, bij ieder bezoek. Deze formulieren behandel ik uiteraard met de grootste vertrouwelijkheid en worden alleen in geval van besmetting binnen de praktijk gebruikt om betrokkenen te informeren.

Ik verzoek je nog steeds uitdrukkelijk om bij koorts en griepverschijnselen niet te komen. Je kunt je afspraak dan uiteraard annuleren. 

TIP!  Eet gezond, drink veel water en hou je aan de hygiëneregels. Beweeg veel en ga regelmatig even naar buiten voor een wandeling. Weet je dat een massage bijdraagt aan een hogere weerstand en een beter algeheel welbevinden, waardoor je dus minder snel ziek wordt?

UPDATE - MEI 2020

Met ingang van afgelopen maandag 11 mei is de salon weer geopend en kun je een afspraak voor een heerlijke massage maken. Ik werk uitsluitend op uw verzoek met mondkapje. Daarnaast hanteer ik natuurlijk alle hygiëne maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM. Na iedere afspraak plan ik ook extra tijd in voor het schoonmaken van de ruimte en materialen. Je bent dus weer in vertrouwde handen.

Ik verzoek je om geen afspraak te maken of om te annuleren bij:

  • hoesten

  • niezen

  • verkoudheid

  • griep

  • koorts

  • geconstateerde corona

  • wanneer iemand in jouw omgeving getest en besmet is met corona

Wist je dat bij griep en koorts een massage sowieso wordt afgeraden?